Blog

Workshop testimonials

Opgaven handlede her om, at firma som var igang med et brand/navn skifte. For at samle salgsteamet havde jeg i samarbejde med den danske Head of Sales and marketing tilrettelagt en dags workshop med fokus med værdier, formål, teamfølelse, og et samlet hold af forandrings-skabere til det nye kapitel de nu gik ind i. Det blev en fremragende dag med intens energi, fokus og positiv mindset/teamfølelse. Tak.

Læs mere…

Formål, kultur og medarbejderens medansvar.

workshop_formål

Når jeg i en virksomhed arbejder strategisk med deres vision, værdier og medarbejdere, så falder vores vej oftere forbi en model jeg har brugt de sidste 10 år. Det er en model jeg har med fra mange års erfaring med NLP metoderne, som hedder de logiske niveauer. Flere og flere virksomheder finder ind til værdien af at udvikle på de menneskelige evner og udvikling...ud fra et perspektiv at adfærd skaber KPIer/resultater. 
Jeg kan hjælpe virksomheden med mere medarbejdertrivsel, ejerskab og motivati…

Læs mere…

Bange for at tale i større forsamlinger ?

Speaker_coaching_2020

Mange mennesker har en ret stærk respons på det, at skulle tale foran større forsamlinger, bare tanken alene, kan vække alle mulige følelser i mennesket.

I mange dele af verden ligger angsten for at tale til større grupper af mennesker, på allerførste plads!!! Angsten for edderkopper topper også i mange lande, og de to er nogle af de største fobier verden rundt…..forestil dig så at skulle tale for tusindvis af edderkopper...puhaaa ikke en rar tanke ;) det skal vi ikke.

Der findes også menneske…

Læs mere…